dimarts, 19 d’agost del 2008

3.- Sant Francesc, Santa Cristina i Pinya de Rosa



Aquest és un dels recorreguts habituals que he fet aquests primers dies, pujant pel carrer Santa Bàrbara, fins a l’encreuament de Sant Francesc, he seguit fins a Santa Cristina i fins el camí que et porta a l’Hotel Santa Marta, en un impressionant entorn.

De tornada passant per la Cala Sant Francesc i passant per la finca de Pinya de Rosa, per cert una finca perduda de moment per l’ús públic. Una llàstima, després de tota la moguda produïda per la Plataforma Pinya de Rosa i malgrat les promeses dels dirigents polítics.

A data d’avui, la finca passa a misterioses mans privades, sense tenir un pla d’usos aprovats i per tant amb el conseqüent perill de que es produeixin alteracions greus de l’espai.

Després d’enfilar el Jardí Botànic Mar i Murtra, arribes a un dels punts més emblemàtics, la visió del port i de la Bahia de Blanes, un moment per contemplar i descansar, un moment per imaginar-te l’impacte negatiu que tindrà en el paisatge l’ampliació del port de Blanes..............

La baixada agradable i fàcil et porta al centre de Blanes en un moment, un recorregut molt agradable fet en 1 hora i mitja i un total de 8 quilometres a les cames, una dutxa i preparat per un bon sopar.