divendres, 15 d’agost del 2008

2.- Blanes i l’entorn

Aquests primers dies he començat a caminar per Blanes i els seus entorns, he començat per fer caminades d’entre 10 i 15 quilometres que m’han permès gaudir de llocs propers però encara distants. A un ritme de 5 quilometres hora, he fet sessions d’entre dues i tres hores al llarg d’aquest primers nou dies d’entrenament.

He caminat fins a Can Bartoli, pel carril bici, al costat de la carretera, per Sant Francesc i Santa Cristina, fins a Palafolls i Malgrat, al riu Tordera, de moment caminades per l’entorn de Blanes, com a preparació d’aquests primers dies.

Cal acostumar els peus, estovar les botes i assumir la costum de caminar, aquests primers dies han estat positius i poder gaudir del nostre entorn et permet veure les coses d’una altres manera.

Una de les coses que descobreixes, en el sentit més negatiu és el tancament de camins per part de certs propietaris, és la pèrdua del dret de pas, aprofitant que és el bosc i el control deixar molt que desitjar, ho denunciarem contundentment, el dret de pas, és un dret, i una tanca mal posada no dona drets, el dret de pas estar per sobre d’aquests usos i cal denunciar-ho.

Com exemple, la primera foto, un camí tancat irregularment i una senyal falsa posada per l’interessat.