dimecres, 20 d’agost del 2008

4.- Blanes, Palafolls, Malgrat





Una de les altres rutes d’entrenament ha estat sortir de Blanes en direcció a Malgrat i Palafolls, sortint pel carrer Anselm Clave en direcció ala Carretera de Malgrat, aprofitant el carril bici que s’ha construït per part de la Diputació de Girona.

Superat el pont sobre la Tordera girem a l’esquerra pel camí que ens porta si volem fins a la punta del riu, costat Malgrat, un zona dominada pels càmpings que sens dubte bloquejant un millor accés als camins.

Agafem el camí del mig que entre els camps agrícoles de Malgrat ens porta fins al pas a nivell del tren que ens dona la visió sobre l’edifici del Molí, avui en un procés lamentable de degradació.

Agafem la carretera cap a l’encreuament de Palafolls i passejant pel costat de Marineland fem aturada al restaurant SOLFINA on fem un aturada tècnica, per agafar forces, és a dir un bon esmorzar que ens ha de permetre retornar cap a Malgrat.

En total 12 quilometres i mig i dos hores i quart de caminada real, una jornada més de coneixença del territori i de preparació.